SIGUE MI PÀGINA DE FACEBOOK LLEIDA

OFERTES D'OCUPACIÓ I CURSOS A LLEIDA AVUI

ÚLTIMES OFERTES D'OCUPACIÓ PUBLICADES

domingo, 1 de marzo de 2015

Lanzaderas de empleo en Lleida. Emprendimiento solidario Servei d`Ocupaciò: Diputación, Diputaciò, Ayuntamiento, Ajuntament, alrededores. Llançadores, feina. Alcarrás, Almacellas, Balaguer, Cervera, La Seu d'Urgell, Mollerusa, Mollerussa, Seo de Urgel, Solsona, Tárrega,


1a llançadora del Vives Proyecto Acción Contra el Hambre (Canal Ajuntament Sant Boi)

Publicado el 22 de oct. de 2014
L'Ajuntament i Acción Contra el Hambre, mitjançant Vives Proyecto, col·laboren per millorar l'ocupabilitat de persones joves de Sant Boi en situació d'atur i per aconseguir la seva implicació activa i la seva capacitació per a la recerca de feina o per a l'autoocupació. El 22 d'octubre s'ha renovat el conveni que es va signar per primera vegada el març de 2014. L'acord impulsa a la ciutat el projecte Lanzaderas de Empleo y Emprendimiento Solidario (LEES).

Les persones beneficiàries han estat joves de Sant Boi en situació de desocupació (homes menors de 30 anys i dones menors de 35) que han treballat en equip, amb el suport d'una coach, i s'han organitzat per aconseguir un lloc de treball per compte d'una altra persona o la seva pròpia feina. S'han fet sessions grupals i individuals, i tallers pràctics sobre emprenedoria. Els joves que han participat en el projecte valoren en aquest vídeo la seva experiència.

Sant Boi ha estat el primer municipi català on s'ha desenvolupat aquesta iniciativa ocupacional i contra l'exclusió social cofinançada pel Fons Social Europeu, dintre del programa Operatiu de Lluita contra la Discriminació 2007-2013. El projecte s'ha desenvolupat mitjançant el laboratori cívic d'emprenedoria social CoBoi, amb seu al Casal de Casablanca.
Més informació al telèfon: 93 630 64 89

Lanzadera @lanzaderaes Lanzaderas de Empleo @Lanzaderas_EES
Buscar ofertas de empleo, bolsa de trabajo, Ayuntamiento, Ajuntament, Diputació: Lleida, Lérida, Tárrega, Balaguer, Mollerusa, Mollerussa, Seo de Urgel, La Seu d'Urgell, Cervera, Solsona, Alcarrás, Almacellas, Almacelles, Tremp, Borjas Blancas, Les Borges Blanques, Alpicat, Agramunt, Viella, Guisona, Guissona, 5.000 hab
Si te ha sido útil mi blog, te agradecería recomendar a tus amigos y conocidos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ofertes d'ocupació treball a Lleida


OCUPACIÓ A LLEIDA



TREBALL A LLEIDA



FEINA A LLEIDA

Ofertas de empleo y trabajo en Lleida



EMPLEO EN LLEIDA



TRABAJO EN LLEIDA

TwitVideocurriculum

Paula Pérez Toledo

@TwitVideoCurric

Estudio Relaciones Laborales y Recursos Humanos en la Universidad Complutense (Madrid) 
 Madrid

 Se unió en diciembre de 2011
Paula Pérez Toledo
TE AGRADECERIA COMPARTIR MI BLOG CON TUS SEGUIDORES EN GOOGLE+, TWITTER, FACEBOOK, ETC. ¡GRACIAS!

LANZADERAS DE EMPLEO

LISTA: LANZADERAS DE EMPLEO TWITVIDEOCURRICULUM 
Emprendimiento solidario

SIGUE MI BLOG PARA ESTAR INFORMADO

Buscar este blog